• Newsbg
  • Hvorfor dobbeltsiden samme farge Full Blackout-stoffer så populære?

    I det siste har mange av kundene mine vært interessert idobbeltside samme farge mørkleggingsstoffer, som kan være mer spesielle enn hvitbelagte rullegardinstoffer.Derfor er den veldig populær blant kunder i Sør-Amerika og Oseania.

    Sammensetningen av det dobbelte samme farget mørkleggingsstoff er 100 % polyester, og belegningsmetoden er dobbeltfarget lim.Vi gir 2m/2,5m/3m/3,2m bredde, og vekten er 310g/kvm.Vi tilbød mange fargealternativer, som hvit, grå, blå, svart og grønn.Hvis du er ute etter å dekorere hjemmet ditt med mørkleggingsstoffer, vil det være et godt valg.

    Blackout rullegardiner har anti-ultrafiolett effekt, som kan spille en god beskyttende rolle i hjemmet.I tillegg har mørkleggingsstoffer også god varmeisolasjon og dekorative effekter.Fordelene er som følger:

    1. Den har en god skyggeeffekt.Den største fordelen med full blendingsgardiner er solbeskyttelsen.Det finnes mange typer materialer.For tiden kan blendingsgardiner på markedet motstå 80% av ultrafiolette stråler, så de er mye brukt i hjem.

    2. Termisk isolasjon.Full blendingsgardiner kan isolere sollys.Det er et veldig godt varmeisolasjonsmateriale og brukes ofte til dekorasjon, spesielt om sommeren.Det kan isolere sollyset utenfor og få folk til å føle seg mindre prippen i rommet.

    3. Dekorativt.Mørkleggingsgardiner er også en god dekorasjon.Som andre materialer har de rike mønstre og kan brukes til å dekorere hjemmet veldig godt.Og den har et bredt spekter av bruksområder, i ulike anledninger som hjem, hoteller og kontorer.

    Hvis du har noen etterspørsel, kan du gjerne kontakte meg så fort som mulig.

    78b8d70e4d028bed5380141de31f0f1

    Monica Wei

    Email address: monica@groupeve.com

    Whatsapp: +86 15282700380

     


    Innleggstid: Jan-12-2023

    Send din melding til oss

    Skriv din melding her og send den til oss