• Newsbg
  • HVILKE STOFFER ER BEST FOR RULLEPERSIDIENE?

    HVILKE STOFFER ER BEST FOR RULLEPERSIDIENE?

     

    Det finnes hundrevis av forskjellige stoffer tilgjengelig for rullegardiner, så det kan virke litt overdreven når du åpner en mønsterbok for første gang. For å gjøre det enklere å velge stoff, må du bestemme hvor mye lys du vil ha inn i rommet.Vil du ha så mye lys som mulig, eller trenger du at rommet ditt skal være så mørkt som mulig. Det er egentlig bare 3 forskjellige typer stoff når det kommer til lysfiltrering, 'standard' stoffer, 'gjennomskinnelige' stoffer og 'blackout' ' stoffer. Bildet nedenfor viser hvor mye lys du vil få med hver type stoff.

     

    Standard stoff: Dette er de vanligste stoffene som er tilgjengelige.Stort utvalg av farger og design.Ideell stoff hvis du ønsker å holde rommene fine og lyse, men likevel med et godt nivå av privatliv.Noen kan være litt mer gjennomsiktige enn andre, så hold prøven ved vinduet for å se.

     

    Blackout-stoff i glassfiber

    Gjennomsiktig stoff: Disse stoffene kan også bli kjent som energisparende stoffer.De er stoffer med et sølvreflekterende belegg på baksiden som vil redusere gjenskinn sammenlignet med et standardstoff.Perfekt valg for områder der gjenskinn på TV-er og dataskjermer er et problem, men du fortsatt vil ha litt lys inn i rommet. Det reflekterende belegget fungerer veldig bra for å redusere varmeoppbygging fra sørvendte vinduer og i vinterhager.

     

    SOLSKREME STOFF3

     

     

    Blackout-stoffer: Et blackout-stoff vil gjøre en veldig god jobb med å redusere lyset som kommer inn i rommet.Vanligvis brukt i soverom vil du ikke få noe lys gjennom selve stoffet, men vil fortsatt få litt lys fra hullene på sidene.

    18-Kina-produsent-solkrem-rullegardiner-stoff-solskjerming-gardin-persienner

     

     

    Redaktør: Damon Huang

    WhatsApp: +8613689246223


    Innleggstid: 31. juli 2022

    Send din melding til oss

    Skriv din melding her og send den til oss