• Newsbg
  • Hva er de forskjellige typene sebrapersienner?

    Å installere nye persienner eller skjermer i ditt nye hjem er spennende!Med en mengde forskjellige vindusdekkemodeller å velge mellom, kan oppgaven være skremmende.Ikke bekymre deg, vi er her for å fortelle deg hvilke sebragardiner som er trender nå når det kommer til nybygg eller oppussing av hjemmet.

    S系列

    TILPASSER DINE SEBRASJENNIER!

                

    Fargene og typene stoffer du kan velge mellom er ubegrensede.Laget av 100 % polyester, sebragardiner er enkle å vedlikeholde og vil vare i mange år framover.Dette produktet er veldig populært i nye hjem og leiligheter eller rom som nylig har blitt renovert.

    Det gir et elegant og moderne utseende til alle rom, terrassedører og store vinduer.Vi tilbyr for tiden 6 forskjellige modeller som er unike på hver sin måte.Forskjellen ligger i stoffutvalget og den gjennomsiktige nettingen som finnes mellom båndene.

    Det er to større kategorier av sebragardiner: gjennomskinnelig og blackout.Stoffbåndene på blendingsgardiner er lysblokkerende, noe som betyr at ikke noe lys vil skinne gjennom når båndene er forskjøvet.Når det gjelder de gjennomskinnelige båndene, vil de tillate lyset å filtrere gjennom.

    Ønsker du å montere en gardin i hjemmet, se en slags call sebragardin på nettet, er denne enkel å bruke2

           VELG FRA ET STORT UTVALG AV STOFF OG TEKSTURER

    fotobank (10)

    Det er også mange forskjellige typer stoffer og teksturer som du kan velge mellom i hver av disse kategoriene, avhengig av om du vil ha et enkelt, glatt stoff eller et som har en viss tekstur eller mønster.Du kan til og med ha et stoff som inneholder ensfargede bånd om du ønsker det.Nettingen/skjæren som veksler mellom de solide stoffbåndene kommer også i et bredt utvalg.De kan være et dramatisk nett eller en fin, nesten usynlig, ren.

    Det finnes et bredt spekter av produktlinjer, fra spesiallaget designer til prefabrikkerte porselensprodukter.Når du vet hvilken stil du ønsker, vil det være viktig å vurdere om du vil ha designergardiner produsert med litt mer kvalitet eller billigere prefabrikkerte skjermer.

    Du kan vanligvis skille mellom de to: billigere persienner vil bli laget med et tynnere, mer skjørt stoff, og det vil ikke dekke det naturlige lyset helt, mens designergardiner vil bruke robuste flerlagsstoffer som virkelig mørkner rommet.

    Når du bestemmer deg for hvilken modell du til slutt vil velge, er det viktig å vurdere all den typen sebragardiner som passer best for deg og din innredning, mens du tar hensyn til pris, kvalitet og stoffvalg.Hvis du bestiller på nettet, sørg for å bestille gratis stoffprøver slik at du kan se og føle kvaliteten på stoffet før du velger.Hvorfor ikke måle Zebra Blinds?Ta en titt på vår komplette guide!

    Mob/WhatsApp;+86 16605637774

    Email;eric@groupeve.com


    Innleggstid: 27. juni 2022

    Send din melding til oss

    Skriv din melding her og send den til oss