• Newsbg
  • Hva er fordelene med persienner i aluminium?

    Persiennene kan trekkes helt inn, landskapet utenfor vinduet er uhindret, og vinduet er enkelt og elegant.
    Enten det er elektrisk eller manuell, har persienner i farget aluminium et rikt utvalg av farger og mønstre, og mønstre kan skrives ut på persienner for å bringe en mer levende scene til hjemmet.
    Lamellen til persienner i aluminium har vanligvis god spenst og seighet, kan justeres til passende lys, og deformeres ikke lett under bruk.
    Fargepersienner i aluminiumkan også blokkere ultrafiolette stråler, varmeisolasjon og skyggelegging, og langvarig sollyseksponering vil ikke føre til at fargealuminiumsgardiner falmer.
    Ved installasjon, fargepersienner i aluminiumer enkle og praktiske, og krever ikke veldig kompliserte prosesser.Vakker og energibesparende, enkel og ryddig, persienner i aluminium kan trekkes helt inn, landskapet utenfor vinduet er uhindret, og vinduet er enkelt og sjenerøst.
    Varmt om vinteren og kjølig om sommeren, noen materialer med god varmeisolasjon brukes for å effektivt opprettholde innetemperaturen og oppnå formålet med å spare energi.Trenger bare enkel fri vinkeljustering, kontroller det innkommende lyset og juster vinkelen på bladet for å kontrollere det innkommende lyset, og bladet kan justeres vilkårlig til den mest passende posisjonen.
    For å beskytte personvernet, bruk den konvekse og konkave retningen til bladet for å blokkere siktet utenfor.Samtidig med belysning blokkerer den utsiden fra topp til bunn.Om natten, hvis konveksiteten til bladet vender innendørs, vil ikke skyggen reflekteres utendørs.

    persienne i aluminium

     

    Kontaktperson: Judy Jia

    Email: business@groupeve.com

    Whatsapp: +8615208497699

     


    Innleggstid: 28. februar 2022

    Send din melding til oss

    Skriv din melding her og send den til oss