• Newsbg
  • Den lin-lignende rullestoffkolleksjonen

    lin-lignende rullestoffkolleksjon

     

    Sunetex lin-lignende rullegardin-kolleksjon, som inkluderer de gjennomskinnelige lin-lignende rullegardinstoffene, og det hvite belegget som mørklegger lin-lignende rullegardinstoffer.

    Denne kolleksjonen er den samme som andre samlinger av Groupeve, alle er lagervarer.Når kundene trenger stoffene, uansett om det er 1 rull eller 20 ruller, vil vi gjerne sjekke beholdningen, og hvis bestillingsmengden er 100 ruller, vil vi definitivt lage stoffene på bestilling.

    Bare sjekk bildet under, det må være noen farger du bare ser etter.

    Denne lin-lignende serien av rullegardiner har ikke bare de kule, komfortable, skarpe og pustende egenskapene, men har også de utmerkede egenskapene til polyester- og linstoffer med god elastisitet, ikke lett å rynke, lett å vaske og uten stryking.Det semi-blackout gjennomskinnelige lin-lignende rullestoffet er egnet for soverom, det blackout lin-lignende rullestoffet med hvitt belegg er definitivt egnet for stuen.

    Bredden som er tilgjengelig er 2,3m, hvis kundene trenger annen bredde, kan de spørre oss for å sjekke om vi kan lage den tilpassede bredden.

    Vi vil ikke bare prøve vårt beste for å tilby deg utmerkede tjenester til hver klient, men er også klare til å motta ethvert forslag fra våre kjøpere for det linlignende rullegardinstoffet. !

     

     

     


    Innleggstid: 29. september 2021

    Send din melding til oss

    Skriv din melding her og send den til oss