• Newsbg
  • Fordelene med semi-blackout rullegardiner

    Ved valg mellom de forskjellige stoffene som er tilgjengelige for rullegardiner, fant vi mange alternativer.I dag snakker vi om et nytt produkt, som er lagt til vår Groupeve-nettside:Jacquard gjennomskinnelige rullegardiner.

    Jacquard semi-transparente rullegardiner er preget av sitt unike jacquard-utseende og filterfunksjon.Sammensetningen er 100 % polyester, som er veldig enkel å rengjøre og kommer med alle elementene du trenger for å installere.

    På Internett tilbyr vi mange videoer, du kan be om gratis prøver og bare bære eventuelle prøvekostnader: vi anbefaler deg alltid å gjøre dette, fordi det er den beste måten å sjekke farge, tekstur og gjennomsiktighet.De sendes i posten og du får dem hjem innen 5-7 dager.Vi trenger kun at du fyller ut et skjema med postadresse og valgt farge.

    Modellene av jacquard-gjennomskinnelige rullegardiner har detaljer og farger, som kan gi ethvert rom en særegen følelse.Veldig egnet for stuen eller soverommet i enhver familie.Når det gjelder en jevn modell, har vi mange andre alternativer.

    Hvis du er interessert, ta gjerne kontakt
    Monica Wei
    Email: monica@groupeve.com

    Whatsapp: +86 15282700380

    24-13


    Innleggstid: Jan-12-2023

    Send din melding til oss

    Skriv din melding her og send den til oss