• Newsbg
  • Ny kolleksjon solkrem stoff rullegardiner

    Rullegardiner laget avsolkrem stoffer et utmerket valg for innvendige vinduer.Denne typen stoff er designet for å blokkere skadelige UV-stråler, samtidig som det slipper naturlig lys inn i rommet.

    Solkrem stofferer vanligvis laget av PVC-belagt polyester eller glassfibermateriale.Disse materialene er holdbare og motstandsdyktige mot falming, noe som gjør dem til et ideelt alternativ for langvarig bruk.

    En av de største fordelene med å bruke rullegardiner medsolkrem stoffer at de bidrar til å redusere gjenskinn og varme fra solen, noe som gjør den innvendige plassen mer komfortabel og energieffektiv.I tillegg gir de privatliv samtidig som du kan nyte utsikten utenfor.

    Når du velger en rullegardin med solkremstoff, må du huske å ta hensyn til åpenhetsfaktoren, som refererer til graden av åpenhet i vevingen av stoffet.Høyere åpenhetsfaktor gjør at mer lys slipper inn i rommet, mens lavere åpenhetsfaktor vil gi mer privatliv og lyssperring.

    Alt i alt er rullegardiner laget av solkrem et utmerket valg for alle som ønsker å forbedre sin indre plass med en effektiv og stilig vindusbehandling.

    solkrem stoff (6)

    Kontaktperson: Judy Jia

    Email: business@groupeve.com

    WhatsApp: +8615208497699


    Innleggstid: Apr-06-2023

    Send din melding til oss

    Skriv din melding her og send den til oss