• Newsbg
  • 2 typer solkrem stoffer

    Det finnes to typer stoffer for rullegardiner, den ene er polyesterfiberinnpakket PVC, den andre er glassfiberinnpakket PVC.Men uansett hva slags materiale de to ovennevnte stoffene er, er hensynet til lystransmisjonsytelsen deres vanlige tekniske parametere: netto tomromsforhold (åpenhet).Det vil si andelen stoffmaske per arealenhet.

    Stoffene til rullegardiner er vanligvis: 1%, 3%, 5%, 8%, 10%, og de brukes hovedsakelig til forskjellige orienteringer og forskjellige funksjonelle krav.Hvis det er installert innendørs, stoffer med samme maskehastighet, mørke stoffer har bedre lysgjennomgang og perspektiv, og lyse stoffer er det motsatte;men hvis den brukes utendørs, anbefales det å bruke aluminiserte lag eller farger.Mørkere stoffer, aluminiumsbelagte stoffer kan reflektere mer varme, og mørke stoffer i seg selv kan absorbere mer varme.

    En annen forskjell mellom de to ovennevnte stoffene er at glassfiberen kan strekkes lengre og tynnere, det vil si at tynnere og lettere rullegardinstoff kan veves, og lysgjennomgangen til tynne stoffer er bedre enn Heavyweight-stoff.

    Naturligvis kan stoffer med stort maskeforhold tillate mer synlig lys å komme inn i rommet, og lystransmittansen er selvsagt bedre enn for tekstiler med lite maskevidde.
    Stoffer med 8% og 10% maskeforhold har sterk lysgjennomgang, men de brukes vanligvis kun til dekorasjon.Det er svært vanlig å bruke 1%-5% stoffer i dagens kontorgardiner.Løste problemet med elektrisk blending

    Kontakt: Amanda Wu

    WhatApp/WeChat: 86-17380542833

    E-post:many@groupeve.com

    solkrem utendørs persienner

     


    Innleggstid: 27. mai 2022

    Send din melding til oss

    Skriv din melding her og send den til oss